lei10

GAMA FABER-CASTELL GRIP produse de birotica si papetarie

1 of
Inapoi Inainte

Adauga detalii

  • Adaugat: 8 ianuarie 2018

  • Pret de vanzare: lei10

  • Conditie: new

  • Localizare: Romania

  • Judet: BUCURESTI

  • Oras: Sector4

  • Telefon: 0722 892 324

  • Vizite: 4

Descriere

Comercializam produse de birotica si papetarie, game cunoscute cum este si FABER-CASTELL. Pixuri, linere, text markere toate sunt produse originale si la preturi fara concurenta.

OrangeOffice este un proiect al CREATIVE SELECT IDEA SRL o companie cu experienta ce cunoaste necesitatile biroului modern si care ofera solutii sigure ce va vor ajuta sa va rezolvati treaba. Avem o echipa cu experienta in domeniul serviciilor de calitate, cu experienta in birotica si papetarie, consumabile imprimante, mobilier, produse de curatenie si igiena, articole de protocol si tot ce ar putea fi necesar biroului tau.

Nu este nevoie sa faceti rabat de la calitate deoarece beneficiati de oferta noastra cu articole de baza de birotica si papetarie, special construita pentru dumneavoastra.

De ce OrangeOffice? Magazinul online functioneaza pe o platforma moderna care ajuta clientii sa comande produse la companie sau acasa simplu si rapid, oferindu-va posibilitatea de a beneficia de promotii sau de reduceri in functie de cantitatea cumparata. De asemenea puteti obtine un cont client fidel in urma discutiei cu un consultant de-al nostru si sa descoperiti avantajele unui astfel de cont. Intrati in posesia articolelor de birotica si papetarie dar si a altor produselor dorite foarte simplu accesand magazinul online orangeoffice.ro, adaugand in cos produsul dorit iar noi vom avea grija sa fie livrat a doua zi la dumneavoastra.

Ascultam, suntem atenti la nevoile dumneavoastra si ne angajam sa oferim cele mai bune solutii si idei. Punem pasiune in ceea ce facem si ne dorim sa colaboram pe termen lung. Raspundem cu profesionalism solicitarilor, suntem de incredere si nu promitem decat ce putem.

Comentarii

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. required fields are marked *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly