classiera loader

Despre noi

Anunturiimportante.ro este un proiect sustinut de conceptwebdesign.ro. Ne dorim sa oferim  utilizatorilor un altfel de site de anunturi online.

Adauga anuntul tau in categoriile auto-moto, imobiliare, electronice, casa si gradina, moda si frumusete, mama si copilul, servicii si afaceri, locuri de munca. Poti vinde rapid articolele tale daca ai un anunt publicat pe site.

Anunturile publicate au o durata de 30 de zile. Gratuite sunt primele 10 anunturi publicate pe site, iar publicarea in continuare de anunturi este contracost, alegand unul din pachetele noastre promotionale.

Publicarea anunturilor este foarte usoara si relaxanta in acelasi timp. Tot ceea ce aveti nevoie este sa va creati un cont de utilizator pe site-ul nostru online. Odata contul creat va puteti loga si posta anunturile dumneavoastra. Puteti allege categoriile de interes, si puteti adauga 4 imagini pentru articolul postat in site-ul de anunturi. Completati-va profilul cat mai bine pentru ca ceilalti utilizatori sa va gaseasca cat mai usor cu putinta.

Deoarece ne dorim sa fie un site dedicat si nu unul de duzina am aplicat propria politica de publicare si validare a anunturilor. Astfel ca echipa decide ce anunturi vor fi validate dupa o verificare amanuntita a fiecarui anunt postat. In caz ca anuturile nu corespund criteriilor noastre, anunturile vor fi sterse.

Va oferim posibilitatea sa adaugati comunicate de presa si pe site-ul nostru partener https://www.comunicatemediapress.ro

Dorim sa oferim clientilor nostri posibilitatea de promovare a afacerilor in mediul online. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta atat telefonic cat si prin formularul de contact.