Welcome, visitor! [ Register | Login

Cum sa vinzi in 2018 produse de nisa in mediul online

Servicii-Afaceri February 18, 2018

Concurenta in mediul online este mai puternica ca niciodata. De aceea daca te-ai gandit sa vinzi produse in mediul online ai nevoie de o strategie puternica.

Multe persoane au incercat sa deschida un magazin fizic uitand cat de importanta este vanzarea produselor in mediul online. Alegerea produselor potrivite pentru vanzare online este cea mai importanta decizie, mai presus de orice alt obstacol pe care il puteti lua in considerare ulterior. Tema pentru site,  numele de brand la care te gandesti , modalitatea de transport si costurile aferente nu sunt atat de importante fata de ceea ce doresti sa vinzi si modul cum prezinti produsele.

Gaseste produsele cele mai bune pentru a vinde online

Aveti nevoie de idei pentru a porini primul vostru magazin online? Indiferent de segmental ales exista doar doua categorii de produse ce pot fi vandute si anume produse comune si produse de nisa.

Produsele comune sunt acele bunuri de care are nevoie toata lumea. Ele sunt cele mai populare produse comercializate in mediul online – alimente, jucarii, haine.

Produslee de nisa sunt bunuri si servicii care se adreseaza unui anumit segment de clienti. In multe cazuri este sunt produse unice, realizate manual, realizate in loturi mici sau la cerere. Multe branduri au inceput sa comercializeze atat produse comune cat si de nisa, mai ales magazinele de haine pentru copii care vand imbracaminte, incaltaminte dar ofera si cateva produse unice, proprii.

Cu toate acestea daca puteti comercializa atat produse comune cat si produse proprii de nisa puteti spune ca aveti o afacere de succes.

No Tags

133 total views, 1 today

  

Sponsored Links

 • Samsung Notebook 7 Spin (lansat in 2018)

  by on February 18, 2018 - 0 Comments

  Samsung a anuntat lansarea in 2018 a noului model de laptop Samsung Notebook 7 Spin. Noul model de laptop va pastra ecranul rotativ de 3600 din prima generatie, dar care va mai avea si caracteristici noi cum ar fi creionul digital dar si securitatea amprentelor prin Windows. Bineteles ca acest model va avea ca si […]

 • Ceas de dama, accesoriu si eleganta pentru momente unice

  by on May 4, 2018 - 0 Comments

  Pentru femeile de afaceri, mereu in miscare, un ceas de dama este un accesoriu de neilocuit. Ofera confort, gratie, sunt practice si moderne, de aceea daca esti in cautarea unui ceas de dama ar trebui sa te orientezi catre un design digital. Tot ce ai nevoie este sa iti alegi modelul care ti se potriveste, […]

 • Case la rosu

  by on February 18, 2018 - 0 Comments

  Prin case la rosu intelegem executarea lucrarilor de infrastructura si suprastructura fara finisaje si fara partea exterioara a acoperisului, respectiv: Realizarea infrastructurii ( subsol, fundatie) Realizarea suprastructurii ( pereti portanti, cadre, pereti de inchidere, plansee) Structura acoperişului (sarpanta) pe care se monteaza ulterior invelitoarea.  Cat costa construirea unei case la rosu?

 • Ce faci cu rochia de mireasa dupa nunta?

  by on February 18, 2018 - 0 Comments

  Nunta este un eveniment important din viata ta si trebuie sa fie pregatita asa cum se cuvine. Rochia de mireasa este un element al nuntii, toate privirile vor fi asupra ta, asa ca ai avut nevoie de timp pentru a gasi rochia perfecta. Ai mers cu aceeasi gratie cu care si alte mirese au facut-o […]

 • Cum sa vinzi in 2018 produse de nisa in mediul online

  by on February 18, 2018 - 0 Comments

  Concurenta in mediul online este mai puternica ca niciodata. De aceea daca te-ai gandit sa vinzi produse in mediul online ai nevoie de o strategie puternica. Multe persoane au incercat sa deschida un magazin fizic uitand cat de importanta este vanzarea produselor in mediul online. Alegerea produselor potrivite pentru vanzare online este cea mai importanta […]