Welcome, visitor! [ Register | Login

Cum sa vinzi in 2018 produse de nisa in mediul online

Servicii-Afaceri February 18, 2018

Concurenta in mediul online este mai puternica ca niciodata. De aceea daca te-ai gandit sa vinzi produse in mediul online ai nevoie de o strategie puternica.

Multe persoane au incercat sa deschida un magazin fizic uitand cat de importanta este vanzarea produselor in mediul online. Alegerea produselor potrivite pentru vanzare online este cea mai importanta decizie, mai presus de orice alt obstacol pe care il puteti lua in considerare ulterior. Tema pentru site,  numele de brand la care te gandesti , modalitatea de transport si costurile aferente nu sunt atat de importante fata de ceea ce doresti sa vinzi si modul cum prezinti produsele.

Gaseste produsele cele mai bune pentru a vinde online

Aveti nevoie de idei pentru a porini primul vostru magazin online? Indiferent de segmental ales exista doar doua categorii de produse ce pot fi vandute si anume produse comune si produse de nisa.

Produsele comune sunt acele bunuri de care are nevoie toata lumea. Ele sunt cele mai populare produse comercializate in mediul online – alimente, jucarii, haine.

Produslee de nisa sunt bunuri si servicii care se adreseaza unui anumit segment de clienti. In multe cazuri este sunt produse unice, realizate manual, realizate in loturi mici sau la cerere. Multe branduri au inceput sa comercializeze atat produse comune cat si de nisa, mai ales magazinele de haine pentru copii care vand imbracaminte, incaltaminte dar ofera si cateva produse unice, proprii.

Cu toate acestea daca puteti comercializa atat produse comune cat si produse proprii de nisa puteti spune ca aveti o afacere de succes.

No Tags

94 total views, 1 today

  

Sponsored Links