Welcome, visitor! [ Register | Login

Case la rosu

Servicii-Afaceri February 18, 2018

Prin case la rosu intelegem executarea lucrarilor de infrastructura si suprastructura fara finisaje si fara partea exterioara a acoperisului, respectiv:

  • Realizarea infrastructurii ( subsol, fundatie)
  • Realizarea suprastructurii ( pereti portanti, cadre, pereti de inchidere, plansee)
  • Structura acoperişului (sarpanta) pe care se monteaza ulterior invelitoarea.

 Cat costa construirea unei case la rosu?

Oferim  clientilor nostrii  2 posibilitati in ceea ce priveste construirea unei  case la rosu:

– case la rosu cu materialele clientului,  acesta  platind separat  pretul pentru materiale si pentru manopera.

– case la rosu cu materialele  incluse in pretul manoperei, caz in care firma de constructii se ocupa de tot, beneficiarul platind pentru casa la rosu numai constructorului.

Preturile practicate  de catre T.S.C.  pentru case la rosu sunt:

– case la rosu cu materialele clientului = 40 – 60 euro/mp;

– case la rosu cu materialele incluse in pret = 160 – 190euro/mp;

Care este termenul de realizare al unei case la rosu?

Firma T.S.C. realizeaza case la rosu la termene  stabilite prin contracte de prestari servicii, timpul mediu de realizare al unei case la rosu situandu-se de regula intre 1 luna – 3 luni pentru case la rosu cu amprenta la sol  situata intre 100 – 200 mp, si regim de inaltime in intervalul S+P+3E.

Construirea unei case la rosu trebuie sa se faca dupa un proiect de constructie autorizat, prin case  la rosu intelegand  structura de rezistenta a cladirii in care se va locui. Stimati clienti va  recomandam  sa nu faceti  rabat de la calitate si sa respectati intocmai proiectele unei case la rosu, de asta depinzand siguranta dumneavostra, a copiilor si a celor dragi care locuiesc intr-o asemenea casa. Daca vreti sa economisiti bani in constructia unei case la rosu nu va sfatuim, mai bine  economisiti la calitatea si modelul usilor, finisajelor, orice altceva dar nu la partea de structura.

La constructia unei case la rosu apar  responsabilitati si de partea beneficiarului, necesitand sa fie constient de importanta corectitudinii executiei si de partea constructorului care trebuie sa cunoasca si foloseasca  tehnologiile cele mai indicate.

Colaborarea cu noi va fi in concordanta cu asteptarile dumneavostra.  In conformitate cu   standardele si normele in vigoare, societatea noastra  dispune de echipe de lucru pregatite in domeniul in care activeaza astfel incat fiecare proiect in parte privind executia unei case la rosu  sa fie finalizat la termen si cu respectarea legislatiei.

Despre TOTAL SOLID CONSTRUCT

Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienţa şi garanţia lucrărilor sunt doar cateva dintre caracteristicile care ne încadrează în categoria celor mai bune firme de construcţii din Bucureşti.

Suntem specializaţi în construcţia de case cu regim mic de înălţime ( în domeniul S+P+2E) din beton/cărămidă/BCA/lemn,  renovări de case şi apartamente, consolidări şi reabilitări de locuinţe, termoizolaţii şi hidroizolaţii, instalaţii electrice, sanitare şi termice, lucrări de vopsitorie,  zugrăveli şi ipsoserie, precum şi lucrări de tâmplărie.

Practic, acoperim o gamă largă  de lucrări pentru proiectele dvs., cu o echipă formată din  profesionişti cu iniţiativa de dezvoltare.

Oferim consultanţă de specialitate în luarea celor mai bune decizii de către dvs.  colaborând cu Profesori Universitari ai Facultăţii de Construcţii Civile din Bucureşti.

Pentru toate fazele determinante ale proiectelor  în desfăşurare există o supervizare a unui inginer constructor.

No Tags

181 total views, 3 today

  

Sponsored Links